Hva godt får noen ut av å få andre til å føle seg dårlig?

Tenk så deilig å kunne reise verden over, eller leve av å reise.

Jeg skal slutte å bruke både tid og energi på de som ikke fortjener det. Falske mennesker og de som ønsker å dra deg ned i driten fortjener å være der selv.

Mamma er faen kreftfri!

Hva gjør hunden min når jeg ikke ser på, og ikke minst – hva tenker han akkurat ?

Hvorfor er verden så urettferdig?

Hvor er jeg om 10 år?

Jeg er så sinnsykt heldig som har en bestevenninne som virkelig kun ønsker meg alt godt. Den jenten der er så gull verdt, og hun fortjener alt, absolutt alt godt.

Hvordan kan noen ha samvittighet til å gå bak ryggen på noen, for deretter å late som ingenting?

Jeg savner når Jerry (hunden min) var valp og han kunne sove på innsiden av jakken min.

Etter alt jeg har innsett de siste månedene, etter at jeg valgte å prioritere annerledes, ved å prioritere de som gjør meg glad, de som er snill med meg, og gjøre det som gjør meg glad, har jeg fått det så sinnsykt bra. De som skulle slenge med leppen, eller uttaler seg bak min rygg om alt de ikke har peiling på, jeg gidder ikke bry meg om lengre. Kjære alle sammen, husk å ikke tro alt dere hører, uansett hva det gjelder. Gjør det som gjør deg glad. Ta vare på de som tar vare på deg. Venner som ønsker deg alt godt vokser ikke på trær. Noen er meant to be, noen er ikke. Start hver morgen med et smil. Gjør så godt du kan, fordi det er faktisk godt nok! Du er god nok, akkurat slik som du er.