// Alle bilder er lånt  fra tumblr/google

Reiselysten har ikke latt seg vente etter eventyret som var på Ios. Dette var jo en tur som skulle være  rolig, men som endte opp litt annerledes, kan man si. Uansett – reisefølget (Tina) er funnet, og jeg kunne reist verden rundt med henne uten å gå lei. Nå jobber vi begge to ganske mye, for så å kunne ta en velfortjent ferie og reise litt.

Tenkte å vise dere noen av stedene jeg sikler etter akkurat nå, så får vi spare, spare, spare og håpe drømmene en dag vil bli en realitet!

MAURITIUS, AFRIKA

Dette har vært en sann drøm siden min mor fortalte meg om stedet for et par år siden. Hvite strender, turkist hav, palmetrær, sol og sommer. Det regnes som en av de mest eksklusive og fascinerende ferieøyene i Det indiske hav. I og med at det er et eksklusivt sted, er nok prisene også litt deretter. Med andre ord – det må spares.

BALI, INDONESIA

Det er nesten blitt en trend å feriere på Bali det siste året, spør du meg. Eller for den saks skyld – ta PT utdanning og lignende. Jeg kan med hånden på hjertet si jeg missunner dem som har slike omgivelser mens de studerer, for hall0? Klimaet, naturen, strendene, varmen? Jeg er misunnelig, og jeg skal hit.

MALDIVENE, ASIA

Dette har vel alltid vært en ren drøm fra vi var små? I alle fall florerte jo weheartit av inspobilder fra Maldivene «take a trip to Maldives» osv. Ja det forble en drøm for meg, her sitter jeg x antall år senere og lengter fremdeles til Maldivene. Beach bungalows og krystallklart vann er nøkkeltagsene her.


Heldigvis er det sol ute i dag, men å nyte solen på en av de overnevnte stedene frister mye mer. Kofferten tripper etter å få en bikini pakket sammen med et par plagg, og eieren lengter etter å dra frem passet og sette seg på et fly…

«If traveling was free, you’d never see me again»