// sponset 

For en liten tid tilbake oppdaget jeg froosh helt tilfeldig i Helsinki når jeg sjekket minibaren på rommet (innlegg HER). Jeg ble smålig nysjerrig på dette siden jeg likte forpakningen, og frukten smaker like godt som den ser ut til! Til min store lykke har jeg nå et samarbeid med dem, og vil absolutt anbefale dere å prøve froosh om dere ikke har gjort det før.

100% frukt og ingenting annet (ingen tilsatt sukker og/eller konserveringsmidler)
Glass flasker og miljøvennlig papir bokser som er bra for miljøet
Støtter utviklingsland ved å velge tropisk frukt fra plantasjer som tilbyr en inntektskilde og en vei ut av fattigdom for arbeiderne der

Så med andre ord – froosh er både sunt, godt og miljøvennlig! Fås kjøpt på blant annet deli deluca, og jeg anbefaler deg å smake! Ha en frooshy flott uke ♥