// sponset behandling 

Forrige uke var jeg igjen å besøkte de skjønne jentene på A2 Hudklinikk, og denne gangen for å forsøke microneedling. Microneedling er en oppstrammende behandling som også reduserer porer, arr, rynker og finere linjer i huden. Det er små nåler som «stempler» over huden din, og gjør at huden din vil reagere med å reparere seg selv og øke kollagen produksjonen. Behandlingen kan brukes både i ansikt, på halsen, utringningen og eventuelle andre områder som skulle trenge et lite løft. Jeg fikk utført behandlingen rundt i hele ansiktet, samt rundt og over nesen. Steder som øyne, lepper og øreflipper er også områder som fint kan behandles.
Etter behandlingen fikk jeg på en herlig ansiktsmaske fra ZO som fikk trekke godt inn i huden og som dempet rødheten (som kan sammenlignes med lett solbrenthet).

Det er nå akkurat en uke siden jeg fikk utført behandlingen, og jeg ser allerede tydelig forskjell. Jeg har en jevnere hudtone i ansiktet, og de små «problem sonene» har minimert seg betraktelig. Følelsen av en mer «våkenhet» i ansiktet er fantastisk! Behandlingen fantes ikke smertefull (men ørlite ubehagelig i de tynneste lagene av huden), det var rett og slett utrolig behagelig, og atmosfæren rundt gjør det ikke akkurat verre 😉 Det er deilig å kjenne følelsen av å gå sommeren i møte med en hud man er fornøyd med.

I mars måned kjører A2 Hudklinikk 20% på microneedling, jeg anbefaler på det sterkeste å bestille time HER. Du finner de også på Facebook HER. ♥