Mandagen er allerede snart slutt, og siden søvnen ikke var helt på plass i natt har heller ikke dagen blitt altfor produktiv. Det er en hektisk uke i vente med mye jeg skal få gjort, men det er deilig med en rolig start etter en heller lengre dag på skolebenken. I blant merker jeg ting går helt over hodet på meg, og til tider har jeg tendenser til å glemme altfor mye. Den siste tiden (og ikke minst den kommende) har timeplanen vært nokså full, spesielt med alt jeg føler jeg skal huske på. For meg har det fungert utmerket å skrive alt ned – dette har også effektivisert dagene mine enormt!

Ved å skrive ned alt jeg skal huske på som planer, timer, jobb og lignende får jeg mye mer kontroll og oversikt over tiden min, noe jeg syntes er utrolig deilig. Jeg slipper å hele tiden tenke «var det noe jeg skulle huske i dag?», for jeg kan heller sjekke kalenderen (haha der hørtes jeg enten meget viktig- eller meget gammel ut).

Bare et lite tips fra meg til deg, spesielt dersom du er like surrete og vimsete som meg, haha… Planlegg uken, planlegg handlingen, og nyt uken dere ♥